arrow_drop_up arrow_drop_down

Ava: redactie Ouderpeilpunt

Ava

Mijn ‘werknaam’ is Ava Elien. Ik werk al jaren als leerkracht en heb ervaring in het speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en regulier onderwijs. Mijn hart gaat uit naar het lesgeven en ondersteunen van kinderen die ‘speciaal’ zijn en net wat extra nodig hebben.

Ik vind als juf de start bij de talenten van elk kind belangrijk, om van daaruit uit te zoeken wat een kind nodig heeft om zich te ontwikkelen. De interactie met kind en ouders zie ik daarbij als de basis voor ontwikkeling en leren. 

ASS

Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het terrein van Autisme Spectrum Syndroom (ASS) en moeder van drie volwassen kinderen, waarvan twee in hun kindertijd de diagnose klassiek autisme kregen. 

Ik werk onder het pseudoniem Ava Elien, omdat ik me graag vrij voel als een vogel en het hebben van ASS soms buitenaards lijkt..

Doorgeven ervaringskennis

Mijn werk bij het Ouderpeilpunt bestaat uit het doorgeven van mijn ervaringskennis op het gebied van ASS en mijn kennis als leerkracht op het gebied van onderwijs, om zo andere ouders en kinderen verder te helpen in leven en ‘overleven’ met ASS. Samen zijn we meer!

Zelf een bijdrage leveren?

Zelf een bijdrage leveren aan Ouderpeilpunt? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die  bijdragen aan onze missie.