arrow_drop_up arrow_drop_down

Caroline: redactie Ouderpeilpunt

Caroline

Mijn naam is Caroline van Schubert en ik ben sinds kort aangesloten als redactielid bij het Ouderpeilpunt. Dit houdt in dat ik me verdiep in een bepaald thema, hier ouders en andere ervaringsdeskundigen over interview en daar vervolgens een artikel over schrijf.

Ik vind het belangrijk dat lezers zich kunnen herkennen in de verhalen. Hiermee hoop ik ook dat de drempel lager wordt om eigen ervaringen op ons platform te delen. 

Belangrijke thema's

Naast mijn werk voor het Ouderpeilpunt heb ik ervaring als freelance journalist voor verschillende media in binnen- en buitenland. Ook studeerde ik af als cultureel antropoloog.

Het liefst schrijf ik persoonlijke verhalen die een groter probleem of ontwikkeling laten zien. Want ik vind: door erover te praten kun je pas verbinden en een verandering teweegbrengen. Thema’s als maatschappelijke ongelijkheid en (sociale) duurzaamheid gaan me aan het hart.   

Schrijven en koken

Naast lezen en schrijven, reis ik graag. Suriname is mijn tweede thuisland en voor een lekkere moksi alesi mag je mij altijd wakker maken. En als je niet weet wat dat is, leer ik het je graag te maken. Want naast dat ik geniet van een mooie wandeling, hou ik ook van koken.

Zelf een bijdrage leveren?

Zelf een bijdrage leveren aan Ouderpeilpunt? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die  bijdragen aan onze missie.