arrow_drop_up arrow_drop_down

Dagmar: online marketeer Ouderpeilpunt

null

Samen met Ingrid Schaap heb ik aan de wieg gestaan van het ontstaan, opbouwen en door ontwikkelen van het Ouderpeilpunt.

Het eerste en enige online platform in Nederland voor en door ouders met een kind dat een gedragsprobleem heeft.

Online Marketeer

Ik werk ruim 10 jaar in de zorg en onderwijs en heb vele gesprekken gehad met ouders. Hun worsteling gezien. Gehoord waar ze tegen aan lopen in het dagelijkse leven.

Met hun kinderen die “anders” zijn dan de standaard norm. De omgeving en maatschappij die daar wat van vindt. En hun zoektocht naar waar ze de juiste zorg en onderwijs voor hun kind kunnen krijgen.

Artikelen en informatie vindbaar maken

Ik vind het heel erg vreemd dat het een zoektocht voor deze ouders is. Dat ze de antwoorden niet zomaar vinden. En dit maakt dat ik me inzet om de artikelen en blogs die geschreven worden voor dit online ouderplatform vindbaar te maken in Google.

  • Zodat veel ouders met een kind met een gedragsprobleem of stoornis bij het Ouderpeilpunt uitkomen.
  • Dat deze ouders hier verhalen van andere ouders vinden.
  • Maar ook handige tips en advies over hoe om te gaan met dat wat ze meemaken met hun kind.

Ouders helpen om verder te komen

Het mooie van het Ouderpeilpunt vind ik het dat het ouders met een kind met een gedragsprobleem of een stoornis helpt om verder te komen. Het is een wegwijzer, een startpunt een ontmoetingsplek, een richting aangever.

Zonder oordeel luisteren

Oordeelloos luisteren lijkt een illusie. Toch doen we hard ons best om op het Ouderpeilpunt niemand te veroordelen. Om geen oordeel te hebben over dat wat geschreven en gedeeld wordt op de website en in het ouderportaal. Elk verhaal, elke ervaring, elke tip, elke advies en elke reactie gegeven door ouders mag er zijn. Behalve als het aanstootgevend, beledigend, of discriminerend van aard is.

Zoeken veranderen in vinden

Ik ben er trots op dat ik mijn steentje vanaf dag 1 bijdraag om de zoektocht van ouders korter te maken. En hun zoeken te veranderen in vinden.

Zelf een bijdrage leveren?

Zelf een bijdrage leveren aan Ouderpeilpunt? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die  bijdragen aan onze missie.