Marloes: Redacteur Ouderpeilpunt

Marloes Nuijten

Mijn naam is Marloes Nuijten (1991) en sinds 2011 ben ik journalist. Precies tien jaar na het afronden van mijn opleiding Journalistiek, ben ik begonnen met het schrijven voor Ouderpeilpunt. 

Zelf heb ik een zoon en een dochter waar ik ontzettend van geniet. Maar iedere ouder zal herkennen dat je je soms ook flink zorgen kunt maken over je kind. Kleine kinderen kleine zorgen en grote kinderen grote zorgen, wordt weleens gezegd. Toch weet ik dat niet iedere ouder kleine zorgen bij kleine kinderen ervaart. Soms kun je je verdomde radeloos voelen als je niet goed weet wat er met je kind aan de hand is, terwijl je vóelt dat er iets ‘anders’ is. 

 

Voor Ouderpeilpunt interview ik graag ouders om met hun verhaal andere ouders kracht te geven. Om ze in te laten zien dat ze er écht niet alleen voor staan en dat er vaak ook licht aan het einde van de tunnel is. Als er maar de juiste hulp en begeleiding is.

Zelf een bijdrage leveren?

Zelf een bijdrage leveren aan Ouderpeilpunt? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die  bijdragen aan onze missie.