arrow_drop_up arrow_drop_down

Patricia: eindredacteur Ouderpeilpunt

null

Hoi, ik ben Patricia Jaspers. Moeder van een bijdehante zoon (2018), vriendin van een stoere computernerd, dochter van gescheiden ouders, zus van een kunstenares en van twee pubers waarvan een met PDD-NOS.

Ik werk als freelance copywriter en contentmarketeer.

Eindredacteur

Voor het Ouderpeilpunt werk ik als eindredacteur. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de artikelen op het platform.

Op het Ouderpeilpunt hoop ik jou als ouder te helpen met tips en informatie en je te inspireren over het opvoeden van jouw kind dat misschien extra zorg en steun nodig heeft. 

Ik werk al een aantal jaar binnen de jeugdzorg. Waar ik jongeren zie worstelen, ouders zie vechten en professionals hard (en passioneel) zie werken. Ik verbaas me over ons systeem en ben tegelijkertijd heel dankbaar dat we een vangnet hebben voor gezinnen die dat nodig hebben. 

Het klinkt misschien gek, maar ik vind mensen interessant. Hoe ze doen, hoe ze denken en hoe ze samenleven. Allemaal anders en toch hetzelfde. Ik luister graag naar mensen en kan vervolgens uren hierover filosoferen. Het maakt me blij als ik iemand kan helpen. Ook ben ik een gevoelsmens.

De mens centraal zetten

In mijn werk combineer ik die eigenschappen. Omdat ik voornamelijk schrijf voor websites van bedrijven, vind ik het belangrijk om de mens ook online centraal te zetten. Waar heeft hij of zij behoefte aan? Wat wil hij of zij weten, bereiken of ervaren? Zo motiveer ik organisaties om teksten en verhalen te maken die waardevol, interessant en leuk zijn om te lezen. 

Sporten, lezen en bakken

Ben ik niet aan het werk, dan ben ik aan het sporten, lezen of bakken. Ik vind het ook leuk om te reizen en ga graag op pad met mijn gezin. Eigenlijk ben ik overal wel voor in. Dat enthousiaste, nieuwsgierige en vrolijke typeert mij misschien wel het meest. 

Zelf een bijdrage leveren?

Zelf een bijdrage leveren aan Ouderpeilpunt? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die  bijdragen aan onze missie.