Wat is blended care?

Blended care is de combinatie van face to face gesprekken met online ondersteuning van de behandeling van bijvoorbeeld gedragsproblemen. Door die combinatie ondersteunt een hulpverlener jongeren of ouders ook buiten de behandelafspraken thuis of bij de jeugdhulporganisatie om.

Online behandelkamer

De online behandeling van jongeren en ouders wordt in een beveiligde behandelomgeving op internet gegeven. Eigenlijk is het een online behandelkamer. In de online behandelkamer is veilig communiceren via berichten en beeldbellen, informatie uitwisselen en online behandeling mogelijk. Dit kan op ieder apparaat: een mobiel, tablet, pc. Zorg en behandeling via internet heet e-health.

Over de schrijver
Dagmar werkt als online marketeer voor het Ouderpeilpunt. Ze zorgt ervoor dat de blogs en artikelen van dit online ouder platform zichtbaar en vindbaar zijn in Google. Daarnaast is zij coach bij haar bedrijf Bonding Communicatie waar zij vrouwen coacht om te doen wat ze voelen. Positief, empathisch en plezier zijn woorden die haar omschrijven.
Reactie plaatsen