Welke rechten hebben ouders met een kind in een pleegzorg?
Over de schrijver
Patricia Jaspers is freelance copywriter en moeder van een zoon (2018). Op het Ouderpeilpunt werkt ze als eindredacteur, en als het even kan schrijft ze zelf ook een verhaal. Met de artikelen op Ouderpeilpunt hoopt ze jou als ouder te helpen en te inspireren over het opvoeden van een bijzonder kind.
Marcel Otte
Door

Marcel Otte

op 07 Apr 2022

Hoi ik zit met een vraag. Mijn ex heeft toen tegen mij gezegd dat ze een miskraam had. Dat mijn dochter 9 jaar was heeft mijn ex mij verteld dat ik al 9 jaar vader ben. Maar dat ze onze dochter kwijt is. Omdat BJZ Het via de rechter heeft afgenomen. Het is dus zover dat BJZ de voogdij heeft. Er is een DNA gedaan waar uit blijkt dat ik voor 100% de vader ben. Ik heb nu al een aantal gespreken gehad. Maar nu krijg ik van BJZ te horen dat mijn dochter wel wilde mee doen met de DNA maar mij niet wil ontmoeten. Mijn ex mag haar dochter niet vertellen waarom ze dat gedaan heeft. Als mijn ex het wel verteld aan haar dochter dan mag ze haar dochter niet meer zien. Ik heb het vermoeden dat ik door BJZ weg gehouden wordt. Wat ken ik doen want ik wil mijn dochter ontmoeten.

Reactie plaatsen