Komkommertijd? Welnee, dat kennen we niet!

Komkommertijd kennen we niet op dit online platform. Daarom starten we met een nieuw experiment in de zomer. Voor en door ouders. Ouders met ruime ervaring in jeugdhulp en speciaal onderwijs geven jou tips en advies. Vanuit hun eigen ervaring.

Iedere donderdagavond

Ouders zitten iedere donderdagavond in juli en augustus 2017 tussen 19:00 – 21:00 uur paraat. Dan delen ze tips en advies rondom een stelling of thema. Dit doen ze in het ouderportaal. Ons uitgangspunt: ervaringen delen, ouders op weg helpen met de kennis van andere ouders.

Meepraten in het ouderportaal

Meepraten kan iedereen die lid wordt van het ouderportaal. Lid worden duurt twee minuten, is gratis en eenvoudig. En ben je zelf een ouder met ervaring en wil je jouw verhaal of advies delen? Dat kan dan natuurlijk ook!

In het ouderportaal staat het onderwerp: “maatschappij dat ben jij”. Hier plaatsen we in juni en juli wekelijks een nieuw thema. Je kunt het thema herkennen omdat we er #komkommertijd voor plaatsen. Pas als je lid bent kun je meepraten in het ouderportaal.

Jij doet toch ook mee?

We willen zoveel mogelijk ouders bereiken. Dus delen waarderen we enorm! Jij doet toch ook mee in de zomervakantie?

Onderwerpen juli en augustus 2017

Wil je jouw verhalen delen?

Wil je, als ouder, jouw zorgen en verhaal delen met andere ouders en tips van anderen krijgen? Meld je aan bij Ouderpeilpunt ouderportaal. Als ouder sta je er niet alleen voor. Er zijn veel ouders die dezelfde uitdagingen tegen komen. Via het Ouderpeilpunt ouderportaal deel je jouw ervaringen met andere ouders. Het ouderportaal is de plek waar ouders elkaar vinden voor steun en advies. In een afgeschermde en veilige omgeving vind je een luisterend oor van lotgenoten.

Naar het Ouderportaal

Over de schrijver
Ingrid is hoofdredacteur, positivo van het eerste uur, verhalenverteller en houdt ervan om iedereen mee te nemen in haar enthousiasme.
Reactie plaatsen